Glasvezel Midden-Limburg

Steeds meer woningen en bedrijven in Nederland worden aangesloten op Glasvezel. Dit omdat internet een belangrijke verbinding is met de buitenwereld, waar steeds meer van wordt verwacht. Denk bijvoorbeeld aan het werken in de cloud, of het veiligstellen van back-up’s op beveiligde locaties. De traditionele VDSL van KPN en Coax van Ziggo kunnen de grote hoeveelheden bestanden, uit en inkomend niet snel genoeg verwerken, waardoor overstap naar Glasvezel een snellere verbinding oplevert, voor het zelfde of zelfs minder geld.

Door het land zijn er verschillende bedrijven die glasvezel aanleggen, voor regio Reuver, Beesel, Boukoul en Asselt zal dat door DELTA Fiber gefaciliteerd worden. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet vanaf 150mbit tot 10-gigabitsnelheden symmetrisch, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven.

AVLimburg heeft reeds ervaring met glasvezelnetwerken van Delta in Limburg en is gevraagd om bedrijven en inwoners van het nieuw aan te sluiten regio te ondersteunen in hun aanvraag en bij vragen bij te staan. De aanmeldingscampagne loopt van begin oktober tot en met half december. Heeft u vragen over glasvezel? Neem contact met ons op via glasvezel@AVLimburg.nl zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en voordelen die glasvezel u te bieden heeft.

Informatie avonden:
• Dinsdag 2 november – Beesel, Eetcafé de Troubadour, Markt 7
• Woensdag 3 november – Reuver, De Gresbuus, Keulseweg 36
• Donderdag 4 november – Reuver, De Gresbuus, Keulseweg 36

Van 19.00 tot 21.30 uur kun je je bij de verschillende kraampjes laten informeren over de voordelen van glasvezel, de toekomstmogelijkheden en de diverse abonnementen.

Om 19.30 uur vindt er een algemene presentatie plaats, waarin we alle belangrijke informatie met je delen. Je hebt alle ruimte om vragen te stellen.