POC Network

Snelle en duidelijke communicatie is een belangrijk onderdeel voor onderdelen binnen de bedrijfsvoering. Om communicatie tussen personen op elk moment mogelijk en lokatie te maken, voorzien wij in de juiste middelen tegen de juiste prijs. Geen dure licenties of hoge maandelijkse gebruiker(s) kosten. 

Het komt steeds vaker voor dat traditionele portofoons op het limiet werken van hun bereik, daarin komt onze POC server handig van toepassing.  De analoge portofoon maakt steeds meer plaats voor een POC portofoon, die via WiFi/3G/4G of 5G verbinding heeft met het internet, en daarmee gekoppeld kan worden aan andere POC portofoons/mobilofoons. Het gebruik van een portofoon heeft dus geen grens meer, er kunnen oneindig veel groepen aangemaakt worden om voor iedere categorie een eigen gespreksgroep te hebben. Alle denkbare functies zoals SOS, GPS en Video zijn mogelijk.

Wilt u veilig, snel en betrouwbaar kunnen communiceren binnen en buiten uw bedrijf? Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kosten door te nemen.