Netwerken

Met onze zakelijke kennis van netwerken en het betrouwbaar opzetten opzetten daarvan krijgen wij steeds vaker de vraag om ook voor particulieren een betrouwbaar thuisnetwerk op te zetten met bijbehorende WiFi dekking. Met name een goede en snelle WiFi verbinding is cruciaal voor veel thuisgebruikers voor zowel de thuiswerkers die over de zelfde verbinding werken als meerdere intensieve gebruikers zoals gameing en videostreaming. Na installatie hoeven wij bij aanpassingen op het netwerk niet meer specifiek langs te komen om iets te veranderen. Zodra het apparatuur is aangesloten kunnen wij en u op afstand het netwerk configureren en monitoren. Zo heeft u altijd de touwtjes in handen over uw eigen netwerk.

Mogelijkheden zijn eindeloos, van een VPN-verbinding met de zaak voor meer veiligheid voor de thuiswerker tot een betrouwbare WiFi verbinding in de achtertuin, ongeacht hoe groot. 

Heeft u thuis problemen met het netwerk, en wilt u snel een goede en betrouwbare oplossing? Neem contact met ons op zodat wij vandaag nog een oplossing kunnen aanbieden.